Haşere ve Böcekler

Sizi

Korkutmasın!

İlaçlama Servisimiz Sağlık Bakanlığı Onaylı Olup Kullandığımız Kimyasallar Bakanlıkça Onaylıdır.

 Haşere İlaçlama Yapan Personelimiz Veteriner Hekim Kontrolünde İlaçlama Yapmaktadır.

21 yıllık tecrübemizle,

Böcek İlaçlama ve Dezenfeksiyon Hizmetleri

  Anadolu haşere böcek dezenfeksiyon firması olarak vizyonumuz ve misyonumuz temel taşı güven ve yüzde yüz müşteri memnuniyetidir. İlaçlama ve dezenfeksiyon servisimiz daima müşteri memnuniyetini hedef almaktadır. İlaçlama ve dezenfeksiyonda kullandığımız biyosidal kimyasal maddeler T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı ve ruhsatlıdır.  Bu kimyasal ürünler Dünya sağlık örgütü tarafından da onaylıdır. 

Biz Nasıl Çalışıyoruz !

Haşere ve Böcek İlaçlama Nasıl Yapılır ?

İlaçlama Hizmeti Vermek Sorumluluk İsteyen Bir Hizmettir. 

İlaçlama Hizmeti Alacağınız Firmanın Sağlık Bakanlığı Onaylı Olup Olmadığını Teyit Etmeniz Büyük Önem Taşımaktadır.

1

İletişime Geçiniz

Uzman Veteriner Hekimimiz İle İletişime Geçiniz.

2

Böcek Türünü Belirle

Uzman Veteriner Hekimimiz Tarafından Böcek Türü Belirlenir.

3

Böceğe Uygun İlaç

Evinizde İşyeriniz de Tespit Edilen Böcek Türüne Uygun En Etkili İlacın Seçimi Veteriner Hekimimiz Tarafından Hazırlanır.

4

Uygun İlaçlama

Kullanılan Kimyasallar Sağlık Bakanlığı Onaylı Olup En Etkili Böcek İlaçlama Yöntemi Uygulanır.

5

İlaçlama Sonrası

Müşterilerimizle Düzenli Görüşüp, Yapılan Böcek İlaçlamanın Kontrolünü Sağlamaktayız

İlaçlama Firmamız

Böcek Haşere İlaçlama servisi

Veteriner Hekimlerimizden Oluşan

Uzman Kadromuzla

Kesin Çözüm Sunuyoruz...

Biz

          Fare Böcek Haşere İlaçlama Şirketimiz ; Karafatma , Salyangoz , Çıyan , Akrep , Yılan , Karafatma , Pire , Kene , Güve , Gümüş böceği , Bit , Mayk , Alman Hamam böceği , Oriental Hamam Böceği , Fare , Hamam Böceği , Kalorifer böceği , Sinek, Sivrisinek , Kakalak , Kulağın içine kaçan , Deriböceği , Tatarcık böceği , Toz piresi , Toz akarı , Engelek Yılanı , Sarı Arı , Mida , Kırk ayak , Gümüş böceği , Tahta kurusu , Tahtakurusu , Tahta kurdu , Çekirge , Kulağa kaçan , Deri böceği , Tatarcık , Toz piresi , Yılan , Arı , Yaban Arısı , Karınca gibi Böcekler ile Kemirgen dediğimiz fare , sıçan ve Hamster ilaçlaması yapıyoruz…

İlaçlama şirketimiz İZMİR merkez ilçeleri olan Buca ilaçlama, Bornova ilaçlama, Gaziemir ilaçlama, Konak ilaçlama, Balçova ilaçlama, Bayraklı ilaçlama, Güzelbahçe ilaçlama, Karabağlar ilaçlama, Çiğli ilaçlama, Karşıyaka ilaçlama, Narlıdere ilaçlama, Alsancak ilaçlama, Çankaya ilaçlama ile Merkeze bağlı olan ilçeler Aliağa , Bayındır , Bergama , Beydağ , Dikili ,  Kiraz , Menderes , Menemen , Ödemiş , Seferihisar ,Çeşme , Foça , Yeni Foça , Karaburun , Kemalpaşa , Selçuk , Tire , Torbalı , Urla da  ilaçlama Servisi olarak günün her saati hizmet vermektedir.

TIKLA HEMEN ARA